EDIFICI D’HABITATGES BADALONA

Descripción breve:
any 2012 habitatges 1157,93 m2 de parcel·la 5 PLANTES 2 plantes soterrani + planta baixa +2 39 habitatges 10 dúplex + 29 símplex superficie construida total de

Aquest projecte d’habitatges està situat a la confluencia entre el carrer Mendez Núñez i la riera Canyadó de Badalona. La parcel·la té forma poligonal, i es troba en un terreny on la topografia és plana.

L’edifici està format per 39 habitatges distribuits en planta baixa i dos plantes pis. A més a més hi ha dues plantes soterrani per al pàrquing.

El projecte es desenvolupa a partir d’un eix horitzontal, el passadís, que dona accés a tots els habitatges. En cada extrem s’hi col·loquen els nuclis que permeten la connexió amb les dues zones d’accés a l’edifici.

En total està format per 39 habitatges, dels quals 10 en són dúplex i se situen en planta segona per tal de tenir accés a una terrassa privada.

Les façanes es caracteritzen per la voluntat d’integrar-se al teixit urbà actual mitjançant els canvis de color, les particions i les obertures que s’assimilen a la tipologia de les edificiacions veïnes.