HABITATGE UNIFAMILIAR CANCÚN

Descripción breve:
any 2007 unifamiliar volumètric pur 2000 m2 de parcel·la 1 PLANTA superficie construida total de 1000m2

Entre el mar i la laguna del Carib Mexicà, és troba aquest habitatge pertanyent a una urbanització situada en la franja hotelera de Cancún. La parcel·la, de 2000m2, té accés des d’un carrer perimetral que recorre tota l’urbanització i deixa la façana principal lliure cap a la laguna.

Es tracta d’un habitatge aïllat, mantenint la distància a veïns i als llindars de la parcel·la que marquen la normativa local.

Dins d’una parcel·la doble de 2000m2 en total, es desenvolupa aquest habitatge de forma transversal dins el solar. De planta rectangular, presenta una façana doble. Una cara rígida, continua cap a la laguna, com un mirador de la posta de sol que es pot contemplar des del seu jardí, i una més urbana, fragmentada segons el ritme de les edificacions veïnes, cap al carrer d’accés. Es desenvolupa en dues plantes, la planta baixa acull la zona de dia, en contacte directe amb el jardí i la piscina i imposant-se amb un gran porxo que està generat per la planta primera. Aquesta acull la zona de nit i l’spa. En un projecte clar, ordenat, que es reflexa tant en la seva planta arquitectònica com en les seves façanes principals.