REHABILITACIÓ EDIFICI

Descripción breve:
Any 2007 rehabilitació INTEGRAL edifici 75 m2 de parcel·la 5 PLANTES planta baixa + 4 superficie construida total de 310,00m2 .

Dins el casc antic de Barceloan, en ple barri gòtic, fent cantonada en l’emblemàtic carrer dels 4 gats, el carrer Montsió, ens trobem aquest petit edifici del segle XIX. Amb vistes a Via Laietana, es desenvolupa en alçada aquesta edificació de planta baixa amb altell i 4 pisos. Com tot el barri, la seva façana està catalogada i el seu interior està protegit per arqueologia. A l’any 2008 es va dur a terme la seva rehabilitació integral en perfecte coordinació amb el departament de Patrimoni de l’Ajuntament de Barcelona.

4 habitatges, un per planta i en planta baixa un local comercial amb altell configuren aquest edifici.

Degut a la seva ubicació, el departament de Patrimoni va intervenir exhaustivament en la seva rehabilitació, sobretot en la seva façana. Reforços estructurals, substitució d’alguns elements de suport, noves distribucions, col·locació d’ascensor, reparació de coberta, neteja de façana, substituació de fusteries, reparació d’elements constructius... són alguns dels punts que es van tractar per assolir un acabat òptim.