REHABILITACIÓ EDIFICI POBLESEC

Descripción breve:
Any 2016 rehabilitació INTEGRAL habitatge 6 PLANTES Planta baixa + 4 + planta àtic superficie construida total de 710,00m2 .

En ple centre del recuperat barri del Poblesec, es troba aquest antic edifici industrial objecte d’una rehabilitació exhaustiva per convertir-lo en un edifici d’habitatges vanguardistes. Per la seva ubicació, està també directament relacionat amb el Parc de Montjuïc i la Fira, contagiant-lo per tant d’un ambient cosmopolita a l’hora que respira del mon de la faràndula.

El que en un principi era un edifici de mitjans del segle industrial de caire industrial sotmés a diverses transformacions que esmicolaven la seva estructura, avui ha passat a ser un modern edifici restaurat en la seva totalitat oferint un habitatge per planta de molt alta qualitat. S’ha sacrificat una bona part de la planta baixa per donar a l’edifici un vestíbul elegant i acollidor sent l’avant-sala també d’un local en la seva part interior. En la rehabilitació s’ha col.locat també asscensor en un dels seus patis, el qual accedeix directament a cada habitatge. La planta àtic acull l’última vivenda de l’edifici, la qual gaudeix d’unes àmplies terrasses i unes vistes inmillorables sobre la ciutat.