REHABILITACIÓ HABITATGE SÚRIA

Descripción breve:
Any 2007 rehabilitació INTEGRAL habitatge 3 PLANTES Planta baixa + 2 + planta golfes superficie construida total de 242,00m2

Donant façana al riu Cardener i als peus del Castell de Súria i el seu casc antic, s’ha dut a terme la rehabilitació d’una antiga casa tradicional, originàriament desenvolupada en planta baixa, dos pisos i un colomer entre envanets. La rehabilitació ha buscat mantenir el caire local donant-li a l’hora un punt vanguardista jugant amb materials diferents com el ferro en façana.

La rehabilitació ha fet crèixer l’habitatge aprofitant l’alçada reguladora aconseguint una tercera planta com a estudi. El projecte organitza l’habitatge clarament en una zona d’accés en PB amb aparcament i nucli, una primera planta on està l’activitat de dia, una segona planta amb habitacions i un estudi a les golfes que gaudeix d’una terrassa i de totes les vistes del poble. Tot l’habitatge queda unit per l’escala i per un ascensor de mides adaptades que millora l’accessibilitat al conjunt. A la façana i a tot el projecte en sí, s’ha procurat ser el màxim respectuós amb l’entorn.