TANATORI DE SANT FELIU

Descripción breve:
any 2007 ús de Tanatori 2493 m2 de parcel·la 1 PLANTA 2 volums 779.83 m2

El projecte es presenta com una creu en el camí. Dues vies d’accés creuades configuren l’espai lliure de distribució dins de l’edifici, organitzant-lo d’una manera clara.

El visitant inicia un recorregut únic independent des d’on el comença, mantenint sempre fixe la visió de la natura a l’interior de l’edifici.

Es tracta d’un projecte amb un grau d’introversió elevat. Es projecten espais amables i amplis sense perdre de vista la voluntat del recolliment.

Tot i estar situat en una zona industrial, al visitant se li ofereix un espai natural i silenciós, permetent-li gaudir fins i tot d’un jardí de reflexió dins del propi edifici.

El recorregut, s’inicia marcant el sentit cap a les sales de vetlla, l’espai d’estar, passant fins a la capella a travès d’un coixí verd. S’accedeix a la capella, il·luminada per aquest mateix jardí i finalitzant en un últim espai de comiat,
Rere aquesta circulació, es troba la zona de servei.

L’edifici comença amb la façana del carrer amb una força contundent, materialitzada i quasi cúbica i amb un porxo a doble alçada per indicar l’accés, indicant així un principi. Però l’edifici continua evolucionant, obrint-se i desmaterialitzant-se per acabar en un joc de plans cada cop més lleugers, marcant un final.